Blegning

Mange mennesker drømmer om hvide tænder. Det er muligt at blege misfarvede og gule tænder. Tal med os, hvis du overvejer en tandblegning. På klinikken anvender vi den mest skånsomme og sikre metode. Vi får fremstillet blegeskinner efter et aftryk af dine tænder. Herefter får du udleveret blegegel samt mundtlig og skriftlig information om hjemmeblegning. Efter 8-12 nætters brug har du fine hvide tænder.

Køb aldrig blegemidler på nettet! De er ulovlige og kan indeholde stoffer, der skader dine tænder.

 

Plast

Kosmetiske behandlinger kan ofte laves i plast uden at der slibes på tanden. Det æstetiske resultat vil være rigtig godt, men det er en realitet at holdbarheden ved plast ikke er så god som ved behandling med porcelæn.

Behandlingen kan som oftest udføres ved et enkelt besøg hos os og er derfor ikke nær så dyr som behandling med porcelæn.

 

Porcelænsfacader og kroner

Det er muligt at ændre på enkelte tænders farve og form vha. porcelænsfacader eller kroner.

Tandlægen tager et aftryk af den tilslebne tand, og aftrykket sendes til vores tandtekniker, der fremstiller selve facaden eller kronen. Oftest skal der tages en farveprøve og udføres indmaling af porcelænet hos vores tandtekniker. Herved opnår vi det flotteste kosmetiske resultat.

Proceduren ved facader og kroner er mere kompliceret end ved behandling med plast, hvilket er årsagen til den højere pris.

Det æstetiske resultat såvel som holdbarheden ved behandling med porcelæn er bedre end ved behandling med plast.

 

Tænk dig om

Husk, at rene, sunde og ubehandlede tænder på lang sigt er det bedste, man kan have. Derfor er det vigtigt at tage en grundig snak med os om muligheder, bivirkninger, holdbarhed og ikke mindst langsigtet tandsundhed, før man beslutter sig for kosmetisk tandbehandling.